تور تایلند: طرز تهیه مرغ کاری تایلندی

به گزارش مجله فان پی سی، غذاهای تایلندی تقریبا همواره شیر نارگیل و نارگیل تازه را در خود دارند. این مرغ نیز با کاری و سبزیجات دیگر به همراه شیر نارگیل تهیه می گردد.

تور تایلند: طرز تهیه مرغ کاری تایلندی

با تور تایلند از زیباترین کشور جنوب شرقی آسیا دیدن کنید و شهرهای زیبای بانکوک، پوکت و پاتایا تایلند را ببینید.

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه

مواد لازم

  • یک پیمانه شیر نارگیل
  • ¼ پیمانه آب مرغ
  • دو قاشق غذاخوری خمیر سبز کاری
  • دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
  • دو قاشق چایخوری برگ لیموی خرد شده
  • روغن
  • یک عدد فلفل دلمه ای سبز
  • یک عدد پیاز میانه
  • ¾ پیمانه هویج رنده شده
  • 3 حبه سیر رنده شده
  • 340 گرم فیله مرغ
  • دو قاشق چایخوری روغن کانولا
  • دو پیمانه برنج باسماتی پخته شده
  • ¼ پیمانه نارگیل رنده شده

طرز تهیه

  1. برای تهیه سس، در یک کاسه میانه، شیر نارگیل، آب مرغ، خمیر کاری، نشاسته ذرت و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. تابه بزرگ و عمیق را روی حرارت قرار دهید، کمی روغن بریزید سپس فلفل دلمه ای و پیاز را در آن تفت دهید. 3 دقیقه کافی است. هویج، سیر و برگ لیمو را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
  3. مرغ های خرد شده را به همراه روغن درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها عوض گردد.
  4. سس را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سبزیجات را به تابه برگردانید و دوباره با سس چند دقیقه تفت دهید. آنها را دو دقیقه با حرارت میانه تفت دهید و سپس شعله را خاموش کنید.
  5. مواد را در ظرف بکشید و با نارگیل و گشنیز تازه سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 344
  • چربی: 13 گرم
  • کلسترول: 81 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 37 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • قند: 5 گرم
  • پروتئین: 21 گرم
  • سدیم: 445 میلی گرم
  • پتاسیم: 176 میلی گرم
  • کلسیم: 20 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: funpc.ir شناسه مطلب: 1287

به "تور تایلند: طرز تهیه مرغ کاری تایلندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور تایلند: طرز تهیه مرغ کاری تایلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید