تور تایلند: طرز تهیه مرغ کاری تایلندی
به گزارش مجله فان پی سی، غذاهای تایلندی تقریبا همواره شیر نارگیل و نارگیل تازه را در خود دارند. این مرغ نیز با کاری و سبزیجات دیگر به همراه شیر نارگیل تهیه می گردد.
با تور تایلند از زیباترین کشور جنوب شرقی آسیا دیدن کنید و شهرهای زیبای بانکوک، پوکت و پاتایا تایلند را ببینید.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه
مواد لازم
- یک پیمانه شیر نارگیل
- ¼ پیمانه آب مرغ
- دو قاشق غذاخوری خمیر سبز کاری
- دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
- دو قاشق چایخوری برگ لیموی خرد شده
- روغن
- یک عدد فلفل دلمه ای سبز
- یک عدد پیاز میانه
- ¾ پیمانه هویج رنده شده
- 3 حبه سیر رنده شده
- 340 گرم فیله مرغ
- دو قاشق چایخوری روغن کانولا
- دو پیمانه برنج باسماتی پخته شده
- ¼ پیمانه نارگیل رنده شده
طرز تهیه
- برای تهیه سس، در یک کاسه میانه، شیر نارگیل، آب مرغ، خمیر کاری، نشاسته ذرت و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- تابه بزرگ و عمیق را روی حرارت قرار دهید، کمی روغن بریزید سپس فلفل دلمه ای و پیاز را در آن تفت دهید. 3 دقیقه کافی است. هویج، سیر و برگ لیمو را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
- مرغ های خرد شده را به همراه روغن درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها عوض گردد.
- سس را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سبزیجات را به تابه برگردانید و دوباره با سس چند دقیقه تفت دهید. آنها را دو دقیقه با حرارت میانه تفت دهید و سپس شعله را خاموش کنید.
- مواد را در ظرف بکشید و با نارگیل و گشنیز تازه سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 344
- چربی: 13 گرم
- کلسترول: 81 میلی گرم
- کربوهیدرات: 37 گرم
- فیبر: 4 گرم
- قند: 5 گرم
- پروتئین: 21 گرم
- سدیم: 445 میلی گرم
- پتاسیم: 176 میلی گرم
- کلسیم: 20 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: funpc.ir
شناسه مطلب: 1287
به "تور تایلند: طرز تهیه مرغ کاری تایلندی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "تور تایلند: طرز تهیه مرغ کاری تایلندی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید