برترین پیش غذاهای مغذی برای افطاری

به گزارش مجله فان پی سی، در ماه رمضان پیش غذاهای مغذی برای افطاری بسیار متنوع هستند. این پیش غذاها تحت تأثیر آداب و رسوم شهرهای گوناگون فرق می نمایند. اما با توجه به اهمیت سلامتی روزه داران، سبک و مقوی تهیه می شوند. ناگفته نماند که چای، نان تازه، پنیر و خرما خوراکی های جدا نشدنی سفره های افطاری هستند که به سفره افطار رنگ دیگری می بخشند. در ادامه چهار پیش غذاهای مغذی برای افطاری را به شما معرفی می کنیم. این پیش غذاها به عنوان وعده شام سبک و رژیمی نیز پیشنهاد می گردد.

برترین پیش غذاهای مغذی برای افطاری

معرفی پیش غذاهای مغذی برای افطاری

با وجود انواع پیش غذاهای مفید برای افطاری چهار پیش غذاهای مغذی را معرفی می کنیم. آنچه در انتخاب پیش غذاهای مفید برای افطاری مهم است، سبک و کم کالری بودن آنهاست. به نحوی که سلامتی روزه داران با دریافت مواد مقوی و کالری کافی در نظر گرفته گردد.

فرنی از پیش غذاهای مغذی برای افطاری

فرنی یکی از برترین و مقوی ترین پیش غذاهای مغذی برای افطاری است که همراه نان نیز سرو می گردد. پیش از اجرای دستور پختی که در ادامه ارائه می دهیم، به چند مورد توجه کنید:

  • مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 50 دقیقه
  • سرو برای: 4 نفر
  • میزان کالری غذا: 250 کالری برای هر لیوان فرنی

مواد لازم:

  • شیر 1.5 لیتر
  • آرد برنج: 6 قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان کم
  • گلاب: 3 قاشق غذاخوری
  • هل کوبیده: 1.2 ق چایخوری
  • دارچین، گل سرخ، خلال بادام و پسته برای تزیین
  • شیره انگور یک قاشق مربا خوری برای هر نفر

طرز تهیه فرنی

  1. ابتدا در یک قابلمه مناسب، شیر سرد، آرد برنج و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کنید و آن روی حرارت کم اجاق گاز قرار دهید.
  2. در حالی که شیر روی اجاق گاز است، آن را هم بزنید تا آرد به خوبی ترکیب گردد.
  3. پس از اینکه به غلظت مناسب رسید زیر شعله را خاموش نموده و گلاب و هل را اضافه کنید
  4. باز هم مخلوط را خوب هم بزنید تا عطر آن به طور یکنواخت پخش گردد.
  5. فرنی را در ظروف مورد نظر ریخته و با دارچین، گل سرخ، خلال بادام و پسته تزیین کنید.
  6. بنا به خواسته اعضای خانواده می توانید از شیره انگور و عسل برای شیرین کردن فرنی بهره ببرید.

سوپ ورمیشل بی نظیر

یکی دیگر از برترین پیش غذاهای مفید برای افطاری ماه رمضان، سوپ ورمیشل است. این سوپ پر از سبزیجات سالم و معطر بوده و به همراه نان و آبلیموی تازه سرو می گردد.

مواد لازم سوپ ورمیشل

  • سیب زمینی میانه 2 عدد
  • هویج میانه 2 عدد
  • ورمیشل 170 گرم
  • پیاز میانه 1 عدد
  • جعفری و ترخون 20 گرم
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • سیر 2 حبه
  • آب لیمو ترش تازه 3 عدد
  • زردچوبه، کاری، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه به میزان کافی
  • پودر زنجبیل و پودر دارچین به میزان کافی
  • آب مرغ 1 پیمانه
  • آب 1 پیمانه

طرز تهیه سوپ ورمیشل

  1. آب مرغ و آب را در قابلمه ای مناسب بریزد و روی شعله کم قرار دهید تا گرم گردد.
  2. هویج و سیب زمینی و پیاز را نگینی خرد نموده و به آب مرغ اضافه کنید.
  3. زیر شعله را زیاد کنید تا آب مرغ جوش بیاید. وقتی آب مرغ به جوش آمد زیر شعله را کم کنید.
  4. سیر، نمک و فلفل را اضافه نموده و اجازه دهید همه این سبزیجات مقوی و خوشبو بپزد و این پیش غذای مغذی برای افطاری آماده گردد.
  5. حدود نیم ساعت بعد ورمیشل و رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
  6. در مرحله آخر آبلیمو و جعفری خرد شده را اضافه و زیر شعله را کم کنید تا به طور کامل آماده گردد.

نکات مهم آماده سازی سوپ ورمیشل

  • مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 1 ساعت
  • غذا برای: 4 نفر
  • میزان کالری غذا: 84 کالری در هر فنجان

کشک بادمجان خوشمزه

کشک بادمجان از جمله پیش غذاهای مغذی برای افطاری است که با سبزی خوردن و نان سرو می گردد. یک لیوان دوغ تازه می تواند غذا را دلچسب تر کند.

مواد لازم

  • بادمجان 6 عدد
  • کشک 4 قاشق غذا خوری
  • سیر 4 حبه
  • پیاز داغ، سیر داغ، نعناع داغ کمی گردو و زعفران برای تزیین
  • نمک فلفل و ادویه (زیره، تخم گشنیز کوبیده) به میزان لازم

طرز تهیه کشک و بادمجان

  1. بادمجان ها را شسته، با چاقو روی آن شکافی بزنید و روی شعله گاز کباب کنید.
  2. پس از آن داخل ظرفی دربسته فرار دهید تا بخار نموده و پوست آن به راحتی کنده گردد.
  3. بادمجان های پوست کنده شده را درون قابلمه قرار دهید و با دو حبه سیر با گوشت کوب بکوبید. سپس کمی روغن اضافه کنید و روی شعله قرار دهید.
  4. فلفل و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید.
  5. در آخر کار کشک را اضافه نموده و هم بزنید تا به روغن افتاده و غذا به اصطلاح جا بیفتد.
  6. در آخر غذا را امتحان کنید و در صورت لزوم نمک اضافه کنید چون کشک خودش نمک دارد.
  7. کشک بادمجان را در ظروف مورد نظر بریزید و با نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزیین کنید.

نکات مهم آماده سازی کشک و بادمجان

  • مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 1 ساعت
  • این غذا برای: 4 نفر
  • میزان کالری غذا: 271 کالری برای هر نفر

دویماج از پیش غذاهای مغذی برای افطاری

این غذای سنتی، رژیمی تبریز و جزء پیش غذاهای فینگرفودی است که می تواند انتخاب خوبی به عنوان برترین پیش غذاهای مغذی برای افطاری باشد. چای کنار این پیش غذا طعم آن را مطلوب تر می نماید.

مواد لازم برای تهیه دویماج

  • نان خشک پودر شده 2 پیمانه
  • پنیر 100 گرم
  • کره 50 گرم
  • سبزی خوردن 2 قاشق غذاخوری
  • گردو 1.5 پیمانه گردو
  • کشمش به میزان کم

طرز تهیه دویماج

  1. در ظرفی بزرگ نان خشک را با کمی آب مخلوط کنید تا نرم گردد.
  2. سپس کره ذوب شده، پنیر خرد شده، سبزی خورد شده، گردو خورد شده و کشمش را به نان اضافه نموده و خوب مخلوط کنید تا یکدست و خمیری گردد.
  3. از مخلوط به دست آمده گلوله هایی درست کنید و در ظرف سرو بچینید.

نکات مهم در آماده سازی

  • مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • این غذا برای: 4 نفر
  • میزان کالری غذا هر دانه 50 کیلوکالری

کلام آخر

در این مقاله چهار مورد از پیش غذاهای مغذی برای افطاری را به شما ارائه دادیم. این پیش غذاها نه تنها مقوی هستند بلکه کالری کمی داشته و به عنوان غذای رژیمی نیز قابل تهیه و مصرف هستند. برای تهیه این پیش غذاها یا مواد اولیه آنها می توانید از خبرنگاران بهره ببرید. راستی شما کدام یک از این پیش غذاهای مغذی برای افطاری را دوست دارید؟ پیشنهاد شما به عنوان پیش غذای افطاری چیست؟

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 9 خرداد 1401 بروزرسانی: 9 خرداد 1401 گردآورنده: funpc.ir شناسه مطلب: 1220

به "برترین پیش غذاهای مغذی برای افطاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین پیش غذاهای مغذی برای افطاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید