تُست هلو و پنیر گورگونزولا

به گزارش مجله فان پی سی، میان وعده های قدیمی خیلی ساده بودند و صد البته سالم و خوشمزه، اما میان وعده های امروزی را شاید بتوان یک وعده غذایی هم نامید!

تُست هلو و پنیر گورگونزولا
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 5 دقیقه
  • تعداد: 40 تکه

مواد لازم

  • یک عدد نان باگت بزرگ، تقسیم شده به تکه های 2 سانتی متری
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 230 گرم پنیر خامه ای
  • 115 گرم پنیر گورگونزولا رنده شده
  • دو قوطی کمپوت هلو (هر کدام 425 گرم)
  • نصف پیمانه گردوی تفت داده با شکر
  • دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. یک طرف اسلایس های باگت را با روغن زیتون چرب کنید و داخل سینی فر بچینید. آنها را به مدت 5 تا 7 دقیقه در فر برشته کنید تا طلایی شوند. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.

2- در این فاصله، در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و گورگونزولا را با هم مخلوط کنید تایکدست شوند. آنها را روی نان های تست شده بمالید و روی آنها تکه های خرد شده کمپوت هلو و گردوی شیرین بگذارید.

3- در آخر با جعفری تازه تزئین و سرو کنید.

منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: funpc.ir شناسه مطلب: 1285

به "تُست هلو و پنیر گورگونزولا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تُست هلو و پنیر گورگونزولا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید