تُست هلو و پنیر گورگونزولا
به گزارش مجله فان پی سی، میان وعده های قدیمی خیلی ساده بودند و صد البته سالم و خوشمزه، اما میان وعده های امروزی را شاید بتوان یک وعده غذایی هم نامید!
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 5 دقیقه
- تعداد: 40 تکه
مواد لازم
- یک عدد نان باگت بزرگ، تقسیم شده به تکه های 2 سانتی متری
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 230 گرم پنیر خامه ای
- 115 گرم پنیر گورگونزولا رنده شده
- دو قوطی کمپوت هلو (هر کدام 425 گرم)
- نصف پیمانه گردوی تفت داده با شکر
- دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. یک طرف اسلایس های باگت را با روغن زیتون چرب کنید و داخل سینی فر بچینید. آنها را به مدت 5 تا 7 دقیقه در فر برشته کنید تا طلایی شوند. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.
2- در این فاصله، در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و گورگونزولا را با هم مخلوط کنید تایکدست شوند. آنها را روی نان های تست شده بمالید و روی آنها تکه های خرد شده کمپوت هلو و گردوی شیرین بگذارید.
3- در آخر با جعفری تازه تزئین و سرو کنید.
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401
بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: funpc.ir
شناسه مطلب: 1285
به "تُست هلو و پنیر گورگونزولا" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "تُست هلو و پنیر گورگونزولا"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید