طرز تهیه تالیاتلی مرغ
به گزارش مجله فان پی سی، در گزارش زیر طرز تهیه تالیاتلی مرغ را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش،تالیاتله یا تالیاتلی به ایتالیایی Tagliatelle نوعی پاستای نواری شکل تخم مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود 5 میلی متر 1 دارد این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است، ولی 2 میلی متر از آن باریکتر است.
پاستا تالیاتلی: 500 گرم
سینه مرغ (نواری خردشده): 700 گرم
نخودفرنگی: 300 گرم
سیر (له شده): 3 حبه
پودر آویشن: 2 ق چ
خامه: 200 گرم
پنیر خامه ای: 100 گرم
پنیر پارمزان: 50 گرم
آب لیموترش: 3 ق س
جعفری (خردشده): یک دوم پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
روغن زیتون: 6 ق س
روغن مایع: 1 ق س
1. درون قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. سپس روغن مایع و 1 قاشق سوپخوری نمک به آن بیفزایید. بعد پاستا را درون آن بریزید و پس از 10 دقیقه (یا طبق دستور پخت آن) آبکش کنید. بعد روی آن آب سرد و نیمی از روغن زیتون را بریزید تا به هم نچسبد.
2. نخود فرنگی را به مدت 10 دقیقه همراه با مقداری آب و نمک روی حرارت بگذارید. سپس با آب سرد بشویید تا رنگ سبز آن باقی بماند.
3. سیر را درون تابه ای ریخته و همراه با بقیه روغن زیتون به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
4. سینه مرغ (از قبل به صورت نوار های باریک برش داده شده) را به همراه آویشن، نمک و فلفل سیاه به سیر افزوده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و بپزد.
5. بعد خامه، پنیر خامه ای، پنیر پارمزان و آب لیموترش را به آن بیفزایید و به مدت 1 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم تفت دهید.
6. پاستای آبکش شده و نخود فرنگی به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
7. پس از چند دقیقه از روی حرارت برداشته و جعفری را به آن بیفزایید و سرو کند.
منبع:برترین ها
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان