چرا ماهی از گوشت قرمز و مرغ بهتر است؟

به گزارش مجله فان پی سی، یکی از مهم ترین فواید ماهی نسبت به مرغ و گوشت قرمز، سرشار بودن آن از چربی های سالم و اسید های چرب امگا 3 می باشد.

چرا ماهی از گوشت قرمز و مرغ بهتر است؟

گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ، حبوبات و سبزیجات و … از منابع طبیعی پروتئین هستند.

در ادامه به مقایسه پروتئین ماهی و مرغ و گوشت قرمز و بیان برتری های هر یک از آن ها خواهیم پرداخت.

یکی از برتری های گوشت مرغ و ماهی نسبت به گوشت قرمز، سطح پروتئین بالای آن ها می باشد. در هر سه اونس گوشت ماهی حدود 25 گرم پروتئین وجود دارد. این میزان پروتئین در میزان مشابه مرغ به 27 گرم می رسد؛ بنابراین مرغ و ماهی سرشار از پروتئین هستند که می توانند به خوبی نیاز بدن را تامین کنند.

به همین دلیل توصیه می شود که در کنار مصرف گوشت قرمز، ماهی و مرغ را نیز به رژیم غذایی پروتئین اضافه کنید و از ترکیب این مواد به صورت متعادل لذت ببرید و از فواید هر یک بهره مند شوید.

اما یکی از مهم ترین فواید ماهی نسبت به مرغ و گوشت قرمز، سرشار بودن آن از چربی های سالم و اسید های چرب امگا 3 می باشد.

این چربی ها از مهم ترین مواد غذایی مورد نیاز بدن هستند و فواید سلامتی بیشماری دارند. امگا 3 باعث بهبود سلامت قلب، بهبود عملکرد سیستم بینایی، کمک به کاهش استرس و اضطراب و درمان افسردگی و بهبود سلامت دستگاه گوارشی می شود و برای زنان باردار نیز بسیار مفید است.

اما در مقابل، گوشت قرمز میزان چربی اشباع نشده بیشتری دارد و این موضوع می تواند بر سلامت قلب و عروق تاثیر منفی داشته باشد و باعث بالا رفتن کلسترول بد خون شود؛ بنابراین حرکت به سمت مصرف ماهی و خوراکی های دریایی و جایگزین سازی بخشی از گوشت قرمز مصرفی با این خوراکی ها، فواید زیادی را برای سلامتی شما در پی خواهد داشت.

همچنین زیاده روی در مصرف گوشت مرغ نیز می تواند باعث اافزایش مقاومت نسبت به انسولین و افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت و چاقی شود.

بر اساس تحقیقات اجرا شده از طریق محققان و دانشمندان، مصرف گوشت ماهی به دلیل حاوی بودن پروتئین های سالم تر نسبت به گوشت قرمز و مرغ و همچنین دارا بودن مقادیر بالای اسید های چرب امگا 3، برای لاغری و کاهش وزن بسیار مفید است؛ بنابراین افرادی که در حال استفاده از رژیم های لاغری مختلف هستند و در پی گنجاندن مواد غذایی مناسب در برنامه غذایی خود هستند، می توانند با توجه بیشتر نسبت به فواید ماهی و سایر خوراکی های دریایی، قدم مثبتی در راستای افزایش سرعت کاهش وزن خود بردارند و با متنوع کردن رژیم غذایی و لذت بخش تر کردن آن، اقدام هوشمندانه ای را انجام دهند. انواع مختلف رژیم غذایی را در اپلیکیشن بنتو میتوانید ببینید!

بر اساس گفته های متخصصان و دانشمندان، ترکیب متعادل هر یک از منابع پروتئین حیوانی در کنار سایر منابع پروتئین گیاهی مانند حبوبات و سبزیجات باعث ایجاد یک رژیم غذایی مناسب خواهد شد؛ بنابراین نباید مصرف یک دسته از مواد غذایی مانند گوشت قرمز را به طور کامل قطع کرد.

زیرا مصرف مقادیر مورد نیاز از گوشت قرمز نیز باید در رژیم غذایی وجود داشته باشد تا مواردی نظیر ویتامین B12، نیاسین و سلنیوم که از مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند، فقط در گوشت قرمز به طور فراوان وجود دارند؛ و قطع مصرف گوشت قرمز به طور کامل و در صورت عدم توجه به تامین مواد مذکور می تواند مضراتی را برای بدن در پی داشته باشد.

در مورد گوشت مرغ نیز، به دلیل وجود ویتامین K2 در آن و همچنین وجود کلاژن در پوست مرغ، نباید مصرف این خوراکی را به طور کامل قطع کرد. زیرا این مواد فوایدی را برای سلامتی بخش های مختلف بدن نظیر پوست و مو دارند.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: فرادید
انتشار: 30 مرداد 1401 بروزرسانی: 30 مرداد 1401 گردآورنده: funpc.ir شناسه مطلب: 1294

به "چرا ماهی از گوشت قرمز و مرغ بهتر است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا ماهی از گوشت قرمز و مرغ بهتر است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید