طرز تهیه 1 ته چین بی نظیر(ته چین گوشت و بادمجان و قارچ)
به گزارش مجله فان پی سی، اگر می خواهید یک غذای خوشمزه و جدید و در عین حال رژیمی رو امتحان کنید حتما با ما همراه شوید و طرز تهیه این ته چین متفاوت رو امتحان کنید…

با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
مواد لازم :
برنج: 2 لیوان
ماست: 1 لیوان
تخم مرغ: 2 عدد
قارچ خرد شده: 2 لیوان
بادمجان حلقه شده: 2 لیوان
پیاز :2 عدد
روغن: 5 قاشق غذا خوری
نمک و زعفران :بمیزان دلخواه
آب لیمو ترش: به میزان دلخواه
زرشک :به میزان دلخواه
گوشت چرخ نموده: 250 گرم
طرز تهیه :
* بادمجون رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و با کمی روغن سرخ کنید.
*پیاز رو هم خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. وقتی نرم شد گوشت چرخ نموده را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید.
*وقتی گوشتها آماده شد زرشک را به آضافه کنید و یک تفت دهید و از روی شعله بردارید.
*بعد قارچها رو خرد کنید و با کمی نمک و آب لیمو ترش تفت بدید.
*برنجی را که از قبل خیس کردید, آبکش کنید.
*بعد ظرفی که می خواهید با اون سرو بشه رو کمی چرب می کنید.
* ماست و تخم مرغ و نمک و زعفران و برنج رو با هم مخلوط نموده و داخل ظرف چرب شده بریزید .
* حالا حلقه های بادمجون رو بچینید و بعد قارچ,پیاز و گوشت سرخ شده و زرشک و درنهایت بقیه برنج رو بریزید.
* طریقه پخت در مایکروفر : ظرف راو با درپوش (می تونید شبیه همین مرغ خوری رو بعنوان در بهره ببرید)به مدت 6-5 دقیقه قدرت 100% در مایکروویو بذارید بعد در ظرف رو برداشته و مخلوط روغن و زعفرون رو روی ته چین بمالید بعد ظرف رو بدون درپوش روی سه پایه فلزی قرار بدید و دستگاه رو به مدت 6-5 دقیقه با ترکیب گریل و قدرت 60% (کلید ترکیبی) روشن کنید.
* طریقه پخت روی گاز : قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار می دهیم ، هنگامی که صدای روغن به گوش رسید شعله را کم نموده ، یک شعله پخش کن می گذاریم تا به مدت 40 دقیقه دم بکشد . پس از اینکه کاملا پخت ، روی آن را با پیاز سرخ نموده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئین می کنیم.
گردآوری: گروه هفت گنج
منبع: هفت گنج