طرز تهیه کدو شکم پر، یک پیش غذای رژیمی سالم
به گزارش مجله فان پی سی، کدو شکم پر،پیش غذایی مغذی است که می توان آن را کمتر از یک ساعت آماده کرد و به دلیل کم کالری بودن کدو و خواص بی تعداد کدو سبز این غذا رژیمی است
خبرنگاران | سرویس آشپزی - کدو سبز دارای خواص درمانی بسیار زیادی می باشد که بعضی از این خواص عبارتند از: کاهش کلسترول، کاهش فشار خون، پیشگیری از سرطان، پیشگیری از حمله قلبی و پیشگیری از سکته مغزی. بعلاوه کدو کم کالری است. کم کالری بود این پیش غذا آن را در دسته غذاهای رژیمی جای داده است. کدو شکم پر یک پیش خوراک مناسب برای آن دسته از افرادی است که به بادمجان آلرژی دارند. این پیش خوراک برای 3 نفر مناسب می باشد و مدت زمان تقریبی برای تهیه آن 45 دقیقه می باشد.
مواد لازم برای تهیه کدو شکم پر
کدو سبز | 3 عدد |
قارچ | 100 گرم |
گوشت قرمز | 250 گرم |
پنیر چدار و فتا | 100 گرم |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
سس گوجه فرنگی | 1 بسته |
پیاز | 1 عدد |
سوسیس خرد شده | 1 عدد |
طرز تهیه کدو شکم پر
- ابتدا می بایست مایع گوشتی را آماده نمایید. برای این منظور پیاز و گوشت چرخ نموده را با میزان اندکی کره و روغن مایع تفت دهید، سپس ادویه هایی نظیر نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر تخم گشنیز و… به گوشت اضافه کنید و در صورت تمایل با قارچ و آب لیموی تازه و سس گوجه فرنگی آن را طعم دار نمایید.
- کدو ها را برش بزنید و درون آن ها را خالی کنید و از مایع گوشتی پر نمایید.
- گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید و روی کدو ها بریزید و در آخر به روی کدو پنیر چدار و فتا بپاشید.
- در این مرحله کدو ها را درون سینی فر قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد طبخ نمایید.
مطالب مرتبط: طرز تهیه رول کدو سبز و ماست چکیده
منبع: setare.com