طرز تهیه صبحانه سوئیسی ، در روزهای قرنطینه دست به کار شویم
به گزارش مجله فان پی سی، صبحانه سوئیسی یکی از پرطرفدارترین صبحانه های رژیمی در جهان محسوب می گردد. این صبحانه که نخستین بار توسط یک پزشک به نام بیرچر بنر در سال 1900 در سوئیس آماده شد، ترکیبی از غلات، میوه ها، آجیل و خشکبار است که با شیر سرو می گردد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، ماندن در خانه شاید این نگرانی را در ما ایجاد کند که دچار اضافه وزن یا از بین رفتن تناسب اندام شده ایم. تهیه وعده های غذایی رژیمی و سبک می تواند این نگرانی را در ما کم کند. اگر میل به صرف یک صبحانه بسیار لذیذ، تازه و کم کالری دارید، صبحانه سوئیسی را امتحان کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه نان باگت در خانه | در روزهای قرنطینه دست به کار شویم
طرز تهیه نان لواش در خانه | در روزهای قرنطینه دست به کار شویم
طرز تهیه نان تافتون در خانه | در روزهای قرنطینه دست به کار شویم
- مواد لازم
جو پرک: 4 فنجان
دارچین: یک قاشق چایخوری
کشمش: نصف فنجان
بادام و گردو خرد شده: نصف فنجان
برگه زرآلو خرد شده: نصف فنجان
تخم آفتابگردان: نصف فنجان
خرمای تکه شده: 4 عدد
کرن بری یا زغال اخته خشک: نصف فنجان
- طرز تهیه و دستور پخت
1. حدود 4 فنجان آب را داخل ظرف ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. تمام مواد را با هم مخلوط نموده و داخل ظرف آب جوشیده بریزید.
2. مواد را حدود 10 دقیقه با حرارت کم روی شعله قرار دهید. آب باید کاملا جذب مواد گردد. به خاطر داشته باشید در ظرف را نبندید تا از خمیر شدن آن جلوگیری گردد.
3. بعد از تمام شدن آب داخل مواد، باید دانه های جو کاملا باز و پخته شده باشند و مواد خشک حالتی نرم به خود گرفته باشند. اگر این طور است، اجاق را خاموش کنید و اجازه دهید تا مواد کمی سرد گردد.
4. مقداری از مواد را در کاسه ای ریخته و آن را با شیر یا شیر سویا مخلوط کنید. میوه های تازه فصلی مانند توت فرنگی، موز، سیب یا هر میوه ای که میل دارید را خرد کنید و روی آن بریزید. صبحانه سوئیسی شما آماده است.
5. می توانید در کنار این صبحانه آب میوه طبیعی یا قهوه سرو کنید. در صورت تمایل می توانید از شکلات صبحانه یا عسل برای تزئین و شیرین کردن آن بهره ببرید.
6. این میزان مواد برای صبحانه 8 نفر مناسب است.
منبع: همشهری آنلاین