طرز تهیه حلیم بادمجان اصیل اصفهانی با تمام فوت و فن ها

به گزارش مجله فان پی سی، حلیم بادمجان یکی از غذاهای لذیذ و سنتی اصفهانی است که طعم بسیار جذابی دارد. این غذای خوش طعم را برای مهمانی ها و مجالس یا حتی سحر و افطار می توانید آماده کنید و سفره غذایتان را خوش رنگ و لعاب تر کنید. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه حلیم بادمجان را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه حلیم بادمجان اصیل اصفهانی با تمام فوت و فن ها

مواد لازم

مواداندازه
بادمجان قلمییک کیلوگرم
گوشت سردست یا گردن گوسفندی800 گرم
پیاز4 عدد
گردوی خرد شدهنصف پیمانه
لوبیا سفیدیک سوم پیمانه
برنجیک سوم پیمانه
عدسیک سوم پیمانه
کشک5 قاشق غذاخوری
نعنا داغ2 قاشق غذاخوری
زعفران دم نموده2 قاشق غذاخوری
پوره سیریک قاشق چای خوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم

مناسب برای: 6 نفر

زمان پخت: 3 ساعت

طرز تهیه حلیم بادمجان

1.

در ابتدا 700 یا 800 گرم گوشت گوسفندی با استخوان (بهتر است سردست یا گردن باشد) را داخل قابلمه قرار دهید. یک عدد پیاز را هم درشت خرد نموده و به آن اضافه کنید. یک سوم پیمانه لوبیا سفید را که از یک شب قبل خیس کردید هم به آن اضافه کنید. آب جوش بریزید تا روی گوشت ها را بگیرد.

2.

زمانی که آب به جوش آمد، بخاطر استخوانی بودن گوشت کف می نماید. کف گوشت را بگیرید و اندازهی زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم کاملا بپزد.

3.

در این فاصله، یک کیلو بادمجان قلمی را پوست گرفته و برش بزنید و اندازهی نمک روی آن ها بریزید و اجازه دهید برای نیم ساعت تلخی بادمجان ها گرفته گردد. سپس بادمجان ها را بشویید و خشک کنید و داخل تابه در اندازهی روغن سرخ کنید.

4.

سه عدد پیاز بزرگ را خلالی خرد نموده و داخل روغن سرخ کنید. زمانی که پیاز سرخ شد، به آن زردچوبه اضافه کنید. دوسوم پیاز داغ برای داخل حلیم بادمجان احتیاج است که با یک قاشق چای خوری پوره سیر تفت دهید. یک سوم پیاز داغ هم برای تزیین هست.

5.

بعد از سه ساعت که گوشت و لوبیا کاملا پخته شدند، یک سوم پیمانه برنج و یک سوم پیمانه عدس خیس خورده را به مخلوط گوشت اضافه کنید و اجازه دهید برای نیم ساعت دیگر هم برنج و عدس با آب گوشت بپزند. اگر حس کردید آب گوشت کم است می توانید اندازهی آب جوش به مواد اضافه کنید.

6.

برنج و عدس که پختند، گوشت ها را خارج کنید و از استخوان جدا نموده و با گوشت کوب بکوبید تا حالت کش دار پیدا کند. گوشت کوبیده شده را به همراه بادمجان ها به قابلمه برگردانید و آغاز به کوبیدن کنید تا کاملا کش دار گردد. (دقت کنید مواد را به حالت کشیدن ته قابلمه باید بکوبید تا کش دار گردد). سپس 5 قاشق غذاخوری کشک، نصف پیمانه گردو خرد شده، ترکیب پیاز داغ و سیر داغ ، دو قاشق غذاخوری نعنا داغ، دو قاشق غذاخوری زعفران دم نموده و نمک و فلفل اضافه نموده و مخلوط کنید.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 9 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 9 اردیبهشت 1404 گردآورنده: funpc.ir شناسه مطلب: 1595

به "طرز تهیه حلیم بادمجان اصیل اصفهانی با تمام فوت و فن ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلیم بادمجان اصیل اصفهانی با تمام فوت و فن ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید