نکات تغذیه ای زمستان برای آن هایی که آسم دارند

به گزارش مجله فان پی سی، خبرنگاران - ترجمه از هدی بانکی: روزهای سرد سال را می گذرانیم و گرم و سالم ماندن، این روزها یکی از دغدغه های همه ماست. در فصل زمستان سیستم ایمنی ما کمی افت می نماید و مستعد بیماریهایی چون سرماخوردگی، سرفه و مسائل تنفسی مانند آسم می شویم.

نکات تغذیه ای زمستان برای آن هایی که آسم دارند

آسم یک بیماری مزمن التهابی است که بر راههای هوایی ریه اثر گذاشته و آنها را ملتهب، باریک و یا متورم می نماید و در نتیجه نفس کشیدن سخت می گردد. هوای سردی که تنفس می کنیم باعث افزایش ترشح ماده ای به نام هیستامین می گردد که بدن آن را طی یک حمله آلرژیک فراوری می نماید و موجب خس خس سینه و آسم می گردد. در این مطلب برایتان می گوییم چه غذاهایی بخورید و نخورید تا از بروز علائم آسم مخصوصا در فصل زمستان پیشگیری کنید.

این غذاها را بخورید

1. سیر و زنجبیل

سیر و زنجبیل به عنوان آنتی بیوتیک های طبیعی و بسیار موثر معروفند که به کنترل علائم آسم طی ماههای سرد زمستان یاری می نمایند. هر دوی این مواد غذایی سرشار از خواص ضد التهابی اند. سیر و زنجبیل خاصیت درمان نمایندگی در علائم آسم دارند و عصاره مرغ همراه با زنجبیل و سیر را می توانید هر روز مصرف کنید.

2. ویتامین D و C

کمبود ویتامین D که به ویتامین خورشید هم معروف است می تواند موجب آسم گردد. نور خورشید در فصل زمستان به کنترل آسم یاری می نماید و ویتامین C، واکنش های التهابی را سرکوب نموده و از اسپاسم های برونشیت جلوگیری نموده و تنگی نفس را رفع می نماید.

3. شیرین بیان

جالب است بدانید شیرین بیان در انواع داروهای چینی که برای بهبود عملکرد ریه ها درست می شوند وجود دارد. از شیرین بیان برای آرامسازی لوله های برونشی که در تسکین آسم فوق العاده مفیدند استفاده می گردد.

4. منیزیم

مطالعات متعددی نشان داده اند بچه هایی که کمبود منیزیم دارند بیشتر در معرض آسم اند. زیرا این ماده مغذی، آرامبخش سیستم تنفسی است. بنابراین خوب است غذاهای منیزیم دار را به رژیم غذایی تان اضافه کنید.

این غذاها را نخورید

1. لبنیات سرد مصرف نکنید

محصولات لبنی ذاتا فراوری موکوس را افزایش می دهند که می تواند شما را مستعد خس خس سینه و سایر عفونت ها کند. در نتیجه شرایط برای علائم آسم تشدید خواهد شد. پس بهتر است طی ماههای سرد سال مصرف لبنبات سرد را کنار بگذارید.

2. مواد غذایی حاوی نگهدارنده

مواد غذایی مدت دار برای اینکه قابلیت ماندگاری بیشتری داشته باشند، مواد شیمیایی خاصی به آنها افزوده می گردد. این مواد نگهدارنده فقط برای مبتلایان به آسم مضر نیستند بلکه برای همه افراد ضرر دارند، از جمله بچه ها. کارشناسان همواره توصیه می نمایند غذاها و نوشیدنی ها را تازه و طبیعی مصرف کنید.

3. هله هوله

دیگر نیازی به شرح نیست که همه افراد باید از مصرف هله هوله و فست فودها اجتناب نمایند. خوردن اینگونه غذاها نه تنها مشکل آسم را تشدید می نماید بلکه منجر به افزایش وزن و سایر بیماریها نیز می گردد مانند دیابت و مسائل قلبی. غذاهایی که پُر از کربوهیدراتهای تصفیه شده هستند و بعلاوه آرد سفید مانند نان و پاستا و کیک و کلوچه و ...، بینهایت التهاب برانگیز بوده و سمومی در روده فراوری می نمایند که منجر به آسم شده و علائم موجود را بدتر خواهند کرد.

4. میگو

تعجب نکنید! میگو چه منجمد و چه تازه پُر از سولفیت است که می تواند فورا موجب سرفه و خس خس سینه شده و بیماری آسم را تشدید کند.

منبع: food.ndtv

پ

منبع: برترین ها
انتشار: 14 مهر 1403 بروزرسانی: 14 مهر 1403 گردآورنده: funpc.ir شناسه مطلب: 1499

به "نکات تغذیه ای زمستان برای آن هایی که آسم دارند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکات تغذیه ای زمستان برای آن هایی که آسم دارند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید