ماکارونی با کالباس، یک طعم متفاوت
به گزارش مجله فان پی سی، غذایی که به نام ماکارونی می شناسیم در واقع همان اسپاگتی است که به شیوه خاص ما ایرانی ها پخته می گردد.
ماکارونی با کالباس یکی از روش های خوشمزه تهیه ماکارونی برای کسانی است که طعم و مزه کالباس را دوست دارند و می خواهند آن را در ماکارونی خود استفاده نمایند. شما می توانید در تهیه این غذا از هر نوع کالباس یا ژامبون دلخواه بهره ببرید. بعلاوه می توانید به دلخواه مانند لازانیا مواد را در فر گذاشته و یا دم بگذارید. در تهیه این غذا شما می توانید از کالباس خانگی بهره ببرید. برای تنوع در تهیه ماکارونی شما می توانید از این روش بهره ببرید. امروز در مجله اینترنتی خبرنگاران ماکارونی با کالباس و قارچ و پنیر پیتزا را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی با کالباس
- ماکارونی شکلی یک بسته
- کالباس 400 گرم
- قارچ 10 عدد
- پیاز 2 عدد
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه ماکارونی با کالباس و قارچ و پنیر پیتزا
مرحله اول
ابتدا پیازها را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی گردد. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه ادویه ها و کمی نمک اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله دوم
کالباس ها را به شکل دلخواه برش بزنید و داخل تابه بریزید و به همراه رب گوجه فرنگی و پیاز تفت دهید تا طعم دار گردد. سپس قارچ ها را خرد کنید و به کالباس اضافه کنید و تفت دهید. بهتر است در این مرحله حرارت را بالا ببرید تا آب قارچ کشیده گردد. مواد که به خوبی یکدست شد آن ها را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
داخل یک قابلمه میزانی آب بریزید تا به جوش بیاید. سپس به دلخواه کمی زردچوبه برای خوش رنگ شدن و کمی نمک و روغن اضافه کنید. ماکارونی را به آب در حال جوش بیفزایید و صبر کنید تا نرم گردد سپس آبکش کنید.
مرحله چهارم
در ادامه کف قابلمه ته دیگ مورد نظر را قرار دهید. مواد میانی را به همراه ماکارونی در قابلمه بریزید و هم بزنید. سپس دم کنی روی درب قابلمه قرار دهید تا ماکارونی دم بکشد.
بعد از پخت، غذا را داخل بشقاب کشیده و روی آن کمی جعفری و پنیر پارمزان بریزید. اما برای پخت در فر مواد میانی را با ماکارونی خوب مخلوط کنید. کف یک ظرف پیرکس را چرب کنید و نصف مواد را ریخته و میزانی پنیر پیتزا در بین آن بریزید. در خاتمه روی مواد را با پنیر کاور کنید و برای 30 دقیقه در فر در دمای 180 قرار دهید تا پخته و پنیر ذوب گردد. نوش جان.
نکات کلیدی در تهیه ماکارونی با کالباس
- شما به دلخواه می توانید سبزیجات هماهنگ با مزه این غذا را اضافه کنید.
- میزان افزودن کالباس را می توانید کم و زیاد کنید.
- برای تهیه در فر بهتر است در خاتمه گریل را روشن کنید تا روی غذا نیز طلایی گردد.