ثبت اطلاعات چک در سامانه صیاد از سال آینده اجباری می گردد

به گزارش مجله فان پی سی، به گزارش خبرنگاران، داود محمدبیگی در مورد فرایند اجرای بعضی مفاد قانون چک، گفت: در مورد اجرای تمام مفاد قانون چک زیرساخت های لازم از سوی بانک مرکزی و نظام بانکی آماده شده است اما در جهت کاهش میزان مراجعات مردم به شعب بانک ها، طبق تبصره 1 ماده 21 مکرر که بانک ها و موسسات اعتباری مکلف شدند تا به هنگام پردازش و کارسازی چک اطلاعات را در سامانه صیاد کنترل و سپس کارسازی نمایند، این اقدام عقب افتاد.

ثبت اطلاعات چک در سامانه صیاد از سال آینده اجباری می گردد

وی با تاکید بر اینکه این تصمیم ستاد کرونا در جهت کاهش فشار و تکالیف بر دوش بانک ها بود، اضافه نمود: سایر مفاد قانون کماکان پابرجا است، اما این بخش از قانون که بانک ها ملزم هستند تا پس از کنترل اطلاعات در سامانه صیاد نسبت به کارسازی چک اقدام کند، تا اطلاع ثانوی از روی دوش بانک ها برداشته شده است.

مدیر اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی ادامه داد: تاکید ما به مردم این است که این چک ها را در سامانه صیاد ثبت نمایند، زیرا تا سرانجام سال ثبت چک ها در سامانه صیاد اختیاری است، اما از سال 1400 ثبت چک در این سامانه اجباری خواهد بود و سایر مفاد قانون نیز آماده اجرا است.

به گفته محمدبیگی، در خصوص این بخش از قانون به دلیل کاهش حجم مراجعات مردم و همراهی با پروتکل های بهداشتی و همچنین آموزش به مردم برای استفاده از اپلیکشین ها و … در این مدت، این فرصت چندماهه در اختیار مردم قرار داده شده تا از سال آینده نیز این بخش هم اجباری و الزامی باشد.

منبع: صداوسیما

منبع: تجارت نیوز
انتشار: 8 بهمن 1399 بروزرسانی: 8 بهمن 1399 گردآورنده: funpc.ir شناسه مطلب: 571

به "ثبت اطلاعات چک در سامانه صیاد از سال آینده اجباری می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ثبت اطلاعات چک در سامانه صیاد از سال آینده اجباری می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید