تور مسن ترین برنده بوکر در استرالیا

به گزارش مجله فان پی سی، مارگارت اتوود نویسنده برجسته کانادایی و برنده جایزه های متعدد ادبی، سال آینده به مناسبت انتشار کتاب جدیدش برای سخنرانی به شهرهای مختلف استرالیا سفر می نماید.

تور مسن ترین برنده بوکر در استرالیا

به گزارش خبرنگاران به نقل از گاردین، پس از آن که رمان وصیت ها به عنوان یکی از رمان های برنده جایزه بوکر سال جاری معرفی گردید، مارگارت اتوود نویسنده این اثر از سفر خود به شش شهر استرالیا در فاصله فوریه تا مارس سال آینده به مناسبت انتشار رمان وصیت ها اطلاع داد.

با این که هنوز میزبان سخنرانی های اتوود در شهرهای مختلف استرالیا تعیین نشده است، اما انتظار می رود مراسم بازدید این نویسنده با پرسش و پاسخ علاقه مندان، صحبت های این نویسنده درباره زندگی شخصی و حرفه ای اش و بعلاوه انگیزه نگارش رمان وصیت ها به عنوان دنباله ای برای رمان سرگذشت ندیمه پس از حدود سه دهه همراه باشد.

اتوود که اکنون 79 سال دارد، تا به امروز بیش از 60 کتاب از جمله رمان، شعر، داستان کوتاه، مقاله و حتی کتاب های مصور را به چاپ رسانده است. او برای نوشتن آثار شیوا معروفیت دارد و توانسته جایزه های مختلف ادبی را از جایزه های ادبی ژانرمحوری همانند آرتور سی کلارک تا جایزه های ادبی معتبری همانند بوکر به خود اختصاص دهد.

رمان وصیت ها سال جاری به طور مشترک با رمان دختر، زن، دیگر نوشته برناردین اواریستو نویسنده بریتانیایی به عنوان برنده جایزه بوکر معرفی گردید. اتوود پیش تر نیز برای رمان آدمکش کور این جایزه را در سال 2000 دریافت نموده بود. او با دریافت دوباره این جایزه در سال 2019 به سالمندترین نویسنده ای تبدیل شد که جایزه بوکر را به خود اختصاص داده است.

تور استرالیای این نویسنده از شانزدهم فوریه از شهر سیدنی شروع خواهد شد و در شهرهای کانبرا، بریزبِن، ملبورن، هوبارت و پرت ادامه خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 25 مرداد 1404 بروزرسانی: 25 مرداد 1404 گردآورنده: funpc.ir شناسه مطلب: 1616

به "تور مسن ترین برنده بوکر در استرالیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور مسن ترین برنده بوکر در استرالیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید