4 روش بی نظیر برای خشک کردن زردآلو در خانه

به گزارش مجله فان پی سی، زردآلوی تازه منبعی غنی از فیبر، پتاسیم و دیگر آنتی اکسیدان هاست. جالب است بدانید که خشک کردن زردآلو تغییری در ارزش غذایی آن نمی دهد. در این مقاله قصد داریم با روش های مختلف خشک کردن زردآلو بیشتر آشنا شویم.

4 روش بی نظیر برای خشک کردن زردآلو در خانه

جهت دریافت خدمات پتینه کار با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

خشک کردن زردآلو

1. خشک کردن زردآلو در دستگاه میوه خشک کن

1. ابتدا زردآلوها را خوب شسته و آنها را کاملا خشک کنید.

2. زردآلوها را از وسط برش داده و هسته های شان را دربیاورید.

3. زردآلوها را روی دستگاه و جدا از هم بچینید. گوشت میوه رو به بالا باشد.

4. دمای دستگاه را روی 135 درجه فارنهایت (57 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

  • اگر دستگاه شما دستورالعمل خاصی برای خشک کردن زردآلو دارد، درجه حرارت و زمان را بر اساس آن تنظیم کنید.

5. در این روش، برای خشک شدن زردآلو به 12 ساعت زمان احتیاج خواهد بود. هر چند ساعت یکبار زردآلوها را آنالیز کنید.

پس از آن، زردآلوها را در ظروف شیشه ای درب دار در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

2. روش خشک کردن زردآلو در مایکروفر

1. زردآلوها را به تکه هایی کوچک تقسیم نموده و آنها را با فاصله درون ظرف مورد نظر خود بچینید.

2. مایکروویو را روی قسمت یخ زدایی گذاشته و آن را روی 30 دقیقه تنظیم کنید.

3. پس از 30 دقیقه، ظرف را درآورده و میوه ها را بچرخانید.

4. اگر میوه ها هنوز کاملا خشک نشده اند، آنها را چرخانده و 5 الی 10 دقیقه دیگر در مایکروویو قرار دهید.

3. نحوه خشک کردن زردآلو در فر

1. ابتدا زردآلوها را خوب شسته و آنها را کاملا خشک کنید.

2. زردآلوها را از وسط برش داده و هسته های شان را دربیاورید.

3. زردآلوها را روی یک سینی سیمی و جدا از هم بچینید. دقت کنید گوشت میوه رو به بالا باشد.

4. ابتدا فر را روی حرارت کمتر از 200 درجه فارنهایت (93 درجه سانتیگراد) گرم کنید. بهترین دما برای خشک کردن زردآلو 175 درجه فارنهایت (79 درجه سانتیگراد) است.

5. سینی را درون فر بگذارید. لای در فر را کمی باز گذاشته تا رطوبت خارج گردد.

6. خشک شدن زردآلوها حدودا 12 ساعت طول خواهد کشید. در این مدت، چند مرتبه به آنها سر زده و آنها را آنالیز کنید.

7. پس از خارج کردن زردآلوها از فر، بگذارید در دمای اتاق کاملا خنک شوند.

4. خشک کردن زردآلو به وسیله آفتاب

1. ابتدا زردآلوها را خوب شسته و آنها را کاملا خشک کنید.

2. زردآلوها را از وسط برش داده، هسته های شان را دربیاورید و دوباره آنها را برش دهید.

3. کف یک سبد یا آبکش را با پارچه ای نخی پوشانده و زردآلوها را با فاصله روی آن بچینید. سپس روی آنها را با یک پارچه نخی دیگر بپوشانید.

4. در هوای گرم و خشک، ظرف را روزها در برابر نور آفتاب گذاشته و شب ها به داخل خانه بیاورید.

  • زردآلوها را به مدت 3 الی 7 روز در برابر آفتاب قرار دهید.
  • هر روز زردآلوها را بچرخانید تا به طور یکنواخت در معرض نور آفتاب قرار بگیرند.

نکاتی کلی برای خشک کردن زردآلو

به طور کلی برای خشک کردن زردآلو نکات زیر را مد نظر داشته باشید:

  • زردآلوهای رسیده را برای خشک کردن انتخاب کنید. زردآلوهای نارس پس از خشک شدن، ترش مزه می شوند.
  • زردآلوهای خشک شده را در ظرفی دربسته ریخته و آن را در محیطی خشک، تاریک و خنک نگهداری کنید.
  • برای پیشگیری از قهوه ای شدن زردآلوها می توانید آنها را در آب لیمو بخیسانید.
  • برای طعم دار کردن زردآلوها می توانید آب، عسل و آب لمیو را با هم ترکیب نموده و پیش از خشک کردن زردآلوها، آنها را چند دقیقه ای در این محلول بخیسانید.

کلام آخر

از خواص زردآلو می توان به مراقبت از پوست، بهبود عملکرد عضلات، تنظیم ضربان قلب، حفظ سلامت بینایی و حفظ سطح قند خون اشاره نمود. توصیه می کنیم زردآلوی تازه یا خشک شده را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

اگر به خشک کردن مواد غذایی علاقه دارید، می توانید با نحوه خشک کردن موادی همچون خشک کردن زعفران، خشک کردن گوجه، خشک کردن کیوی، خشک کردن موز و خشک کردن خرمالو نیز در سایت انگیزه آشنا شوید. لطفا نظرات و پرسش های خود را درباره این مقاله، با ما و دیگر مخاطبان انگیزه در میان بگذارید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 7 مهر 1399 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: funpc.ir شناسه مطلب: 324

به "4 روش بی نظیر برای خشک کردن زردآلو در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 روش بی نظیر برای خشک کردن زردآلو در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید