فراوری و تأمین 2 درصد برق کشور از نیروگاه مفتح
به گزارش مجله فان پی سی، مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح گفت: این نیروگاه حدود 2 درصد از برق کشور را فراوری و تأمین می نماید.

به گزارش خبرنگاراز ، دیناروند، مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح گفت: برای یاری به صرف جویی آب، 27 حلقه چاه آب این نیروگاه مسدود شده و از پساب همدان استفاده می نماید.
او با اشاره به اینکه این نیروگاه هزار وات توان فراوری دارد و این میزان را فراوری می نماید، یادآور شد: در این نیروگاه متخصصان بومی مشغول به کار هستند و این نیروگاه، برق استان همدان و استان های غرب کشور را تأمین می نماید.
دیناروند با اشاره به اینکه این نیروگاه توانسته برتر کشوری گردد، ابراز داشت: در حال حاضر نیروگاه مفتح از آب سفره های زیرزمینی استفاده نمی نماید و این میزان به 7 درصد کاهش یافته است.
این مسئول ادامه داد: با هماهنگی شرکت گاز و اختصاص سهمیه، این نیروگاه با سوخت گاز کار نموده و دیگر از سوخت مازوت استفاده نمی نماید.
د
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان