فرانسه: کاهش شدید نرخ تولد در قرنطینه کرونایی

به گزارش مجله فان پی سی، بسیاری از زوجین در فرانسه یا بسیاری از نقاط اروپا با بی اعتمادی به شرایط جدید کاری و مالی برنامه خود برای فرزندآوری را به تاخیر انداختند یا از آن منصرف شدند.

فرانسه: کاهش شدید نرخ تولد در قرنطینه کرونایی

با ما همراه باشید و با تور فرانسه از کشور عشاق دیدن کنید و در شهرهای پاریس، مارسی بگردیم و برج ایفل ، موزه لوور و دیگر جذابیت های این شهر زیبا را ببینیم

جدیدترین آمار فرانسه حکایت از کاهش 2 درصدی نرخ زاد و ولد در این کشور دارد.

زمانی که فرانسه برای اولین بار در اوایل بهار امسال اولین دور از تعطیلات و قرنطینه سراسری را اجرایی کرد، جوک و لطیفه های زیادی در باره افزایش تولد بچه ها قرنطینه در رسانه های اجتماعی شکل گرفت و دست به دست شد. اینک و 9 ماه بعد از اولین دور قرنطینه فرانسه، جدیدترین آمار حکایت از کاهش غیرعادی نرخ تولد در این کشور دارد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از فرانس 24، در اوایل بهار امسال و زمانی که دولت فرانسه تعطیلات و قرنطینه سراسری دو ماهه را تائید کرد، جوک و لطیفه های زیادی با مفاهیم نوزادان قرنطینه و نسل کووید محبوب و دست به دست شد. این جوک ها بار دیگر و پس از اعمال قرنطینه و تعطیلات سراسری دو ماه گذشته در فضای مجازی ترند شد.

پدری فرزند تازه به جهان آمده اش را که در دوران همه گیری کرونا در پاریس پایتخت فرانسه به جهان آمده در آغوش گرفته است/ عکس: خبرگزاری فرانسه

براساس بسیاری از نظریات کارشناسی، زمان قرنطینه و معاشرت بیشتر برای بسیاری از زوج های فرانسوی فرصت خوبی برای فرزنددار شدن محسوب می شد. از طرفی افزایش 37 درصدی فروش تست های بارداری در چهار هفته اول دوران قرنطینه بهار و کاهش 26 درصدی وسایل پیشگیری از بارداری در همان زمان تئوری کارشناسان برای افزایش فرزندآوری در فرانسه را تائید کرد.

اینک و 9 ماه بعد از اولین دوران قرنطینه سراسری فرانسه اولین آمار از نرخ تولد در این کشور به صورت رسمی منتشر شده است. مرکز مطالعات مالی و آمار موسسه ملی (INSEE) در فرانسه کاهش 2 درصدی نرخ زاد و ولد در مقایسه با 9 ماهه اول سال 2019 را تائید می نماید. این موسسه اعلام نمود کاهش نرخ زاد و ولد در آخرین آمارش شدید محسوب می گردد.

کارشناسان می گویند دلایل زیادی برای کاهش نرخ تولد (در کشورهایی مانند فرانسه) وجود دارد و بسیاری از آنها چنین کاهشی را برای نرخ زاد و ولد در فرانسه پیش بینی نموده بودند.

اوا بوژان محقق در زمینه مطالعات روندهای خانوادگی و باروری در دانشگاه وین می گوید: بحران های مالی و بهداشتی از نظر تاریخی در نرخ تولد تاتیرگذار است. به گفته او رکود عظیم دهه 1930 و همه گیری آنفلوانزا در دهه 1970 باعث کاهش موقتی نرخ تولد شده است.

وی اضافه کرد: آنچه مردم در قرنطینه و تعطیلات سراسری ناشی از یک همه گیری تجربه می نمایند با پیش بینی که از ماجرا دارند متفاوت است. بحران قرنطینه پراسترس تر از انتظار مردم بوده و تغییرات عظیمی در زندگی آنها ایجاد نموده است. بسیاری از این تغییرات در حوزه کار و بیکاری شکل گرفته اند. بنابراین بسیاری از زوجین پس از شیوع کرونا با بی اعتمادی به شرایط جدید کاری و مالی برنامه خود برای فرزندآوری را به تاخیر انداختند یا از آن منصرف شده اند.

مطالعه مرکز تحقیقاتی دموگرافیک ریسرچ در خصوص اثرات شیوع کووید-19 بر فرزندآوری در کشورهای آلمان، بریتانیا، ایتالیا، فرانسه و اسپانیا نشان می دهد که بسیاری از زوجین برنامه فرزندآوری خود را پس از شیوع همه گیری به تاخیر انداخته یا رها نموده اند.

تمامی این کشورها در سال 2020 چند بار تحت قرنطینه سراسری قرار گرفته و برای روزهای طولانی تعطیل شدند. 50.7 درصد از زوج های فرانسوی می گویند که برنامه فرزندآوری خود را پس از شیوع کرونا به تعویق انداخته و 17.3 درصد از آنها نیز این برنامه را به کل رها نموده اند.

بوژان محقق دانشگاه وین در این باره به فرانس 24 گفت: به غیر از نگرانی در باره مسایل مالی و عدم اطمینان عمومی ناشی از بیماری همه گیر کرونا، احتمالا قرنطینه به عنوان یک عامل پیشگیرانه در شیوع بیماری، نقش مهمی در کاهش نرخ تولد بازی نموده است.

وی اضافه کرد: استرس ناشی از شیوع همه گیری بر روی زوج هایی که در قرنطینه هستند نیز تاثیر داشته و میل جنسی و باروری را هم کاهش داده است.

منبع: عصر ایران
انتشار: 8 بهمن 1399 بروزرسانی: 8 بهمن 1399 گردآورنده: funpc.ir شناسه مطلب: 572

به "فرانسه: کاهش شدید نرخ تولد در قرنطینه کرونایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرانسه: کاهش شدید نرخ تولد در قرنطینه کرونایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید